Ranjang Mawar

ranjang mawar

” Umur 40-an, tapi macam anak dara ! “

Puan Imah menyatakan dengan tegas akan kebaikkan jamu kampung yang dibuat secara tradisionalnya…
Saya berjumpa sendiri dengan Puan Imah, yang mengasaskan herba pil perapat wanita ini ya :)

Antara feedback yang kami terima adalah :

 

Puan Aina,
Alor Setar, Kedah.

1- “salam..alhamdulillah akak saya baru 3 hari menggunakn herba perapat ini. Saya memang mempunyai keputihan dan lendir yang membuatkn saya tidak selesa. Semenjak saya menggunakn produk ini saya berasa yakin dan selesa sekali.

Ketika bersama my hubby dia memuji dan cakap ketat mantap sangat. (^_^)..mcm anak dara.
Habis je ubat nanti saya cari akak k..tq.”

Puan Watie,
Kulim Kedah.

2- Saya da guna pelbagai produk untuk menyempitkan rahim tapi smua mcm xda “power”.. Tapi bila sy guna perapat buatan kampung Puan Imah, saya nak guna sebab buatan kampung, tiada bahan chemical….

Selepas menggunakan nya memang terbukti ia berkesan.. Suami mcm heran campur suka ( dia x cakap pun, tapi dari mimik muka sy tau..hihihi) terima kasih kerana perkenalkan herba ini kepada saya…pasni sy akan jd pelanggan tetap.. kawan2 cuba la…”

Buat masa sekarang, Puan Imah ingin kami kongsikan kebaikan herba perapat ini dengan lebih ramai wanita, kerana beliau mahu membantu wanita diluar sana agar lebih bahagia dalam melayari rumah tangga.

Nak Ketat, Mantain Dara,Montok Dan Abang sayang selalu ?

Remaja (anak dara) hingga dewasa boleh mengamalkan herba Ranjang Mawar ini untuk merawat masalah dalaman dan luaran seperti keputihan,senggugut,period x stabil,gatal-gatal di tempat sulit,lendiran…

Ianya amat sesuai sekali bagi yg sudah berumahtangga.Untuk ibu-ibu yg dalam pantang/selepas keguguran/operation pun boleh amik pil ni.. Untuk berikhtiar mendapat zuriat pun boleh ambil guna ya. InsyaAllah mujarab. Adakah puan-puan sekalian ingin sendiri merasai kebaikan herba buatan kampung ini ?

Antara khasiatnya :
– merawat keputihan dan lendiran yg banyak
– menyempitkan rahim
– mengecutkan peranakan
– menghilangkan gatal-gatal di faraj wanita
– melancarkan peredaran haid
– melawaskan pembuagan air kecil dan air besar
– mengembalikan awet muda
– sengugut
– menambahkan tenaga batin
– memulihkan urat saraf
– mencantikkan payu dara
– kesuburan( membantu /berikhtiar untuk mendapat zuriat)

Sekiranya pihak puan ingin menggunakan herba Ranjang Mawar ini, kami akan usahakan untuk kegunaan pihak puan. Semoga rumah tangga aman bahagia hendaknya.

Boleh dapati Jamu Ranjang Mawar di sini ya :

https://www.facebook.com/wanitadara

BACA TESTIMONI DI SINI :

http://wanitadara.com/testimoni-ranjang-mawar/Mawar

 

 

Tempahan

Untuk melakukan sebarang order dari pihak WanitaDara.com, caranya adalah mudah, hanya perlu lengkapkan borang ini dan klik sent. Pihak kami sentiasa memantau perkembangan tempahan dari rakan-rakan wanita yang disayangi sekalian :)

Hanya perlu bank in ke akaun syarikat mengikut harga produk yang tertera :

1902332_607165162689641_1413661577_o

1- Bank in jumlah yang tepat ya :)

2- Selepas bank in, sila isi butiran details bank in ke bahagian form bawah ya.

3- Sekiranya ingin dikepilkan bukti bergambar, boleh post ke wall fanpage atau MESSAGE fanpage WanitaDara.comĀ  :)

LENGKAPKAN Borang Di Bawah untuk TEMPAHAN PRODUK.

Hubungi

Anda boleh mengajukan sebarang pertanyaan secara terus dengan melengkapkan borang hubungi di bawah :

* sekiranya ingin support yang pantas, boleh hubungi terus ke bahagian fanpage WanitaDara.com ya